Figyelmeztetés

JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 252
Nyomtatás
szerda, 22 február 2017 09:22

Külföldi ösztöndíj lehetőségek! ERASMUS+ a Kaposvári Egyetemen!

A Kaposvári Egyetem pályázatot hirdet tanulmányi és szakmai gyakorlati Erasmus+ ösztöndíj elnyerésére a 2017/2018-as tanévre.

Az ERASMUS+ program keretében a hallgatók külföldi részképzésben vehetnek részt a Kaposvári Egyetem valamely külföldi partnerintézményében vagy egy választott külföldi cégnél végezhetik szakmai gyakorlatukat. Az Erasmus + program részletes pályázati felhívását és további információkat az alábbi linken találhatnak: Erasmus pályázati felhívás.

 

A pályázati űrlap: Erasmus+ hallgatói pályázati űrlap, Erasmus+ munkatársi pályázati űrlap, amit elektronikusan az erasmus [KUKAC] ke [PONT] hu vagy a gelencser [PONT] timeakinga [KUKAC] ke [PONT] hu címre), valamint aláírva és kinyomtatva is várunk a pályázóktól! (Új épület, 125-ös iroda)


Jelentkezési határidők


Tanulmányi mobilitás esetén: 2017. március 10.
Szakmai gyakorlat esetén: folyamatosan, a kiutazás előtt min. 3 hónappal
Felsőoktatási munkatársak részére: 2017. március 30.

 


Ha úgy érzi még nem kész egy külföldi kalandra, akkor találkozzon itthon külföldiekkel és jelentkezzen a Kaposvári Egyetem mentorprogramjába. A nemzetközi hallgatói mentor egy-egy külföldi hallgatót segít eligazodni az egyetemi élet rejtelmeiben. Jelentkezés a Régi Tanügyi épület 017-es irodájában ügyfélfogadási időben.

 

Február 15-én Erasmus+ tájékoztatót tartottunk, az előadás anyagait ITT tudjátok megtekinteni.

 

Jelentkezz MOST!

 

erasmus

 

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Adatvédelmi szabályzat