Figyelmeztetés

JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 252
Nyomtatás
szerda, 10 május 2017 09:10

Campus Mundi ösztöndíjak külföldi szakmai gyakorlathoz, külföldi részképzéshez – Európán belül és kívül

A Campus Mundi ösztöndíjprogram keretében külföldi szakmai gyakorlathoz, illetve külföldi részképzéshez igényelhető ösztöndíj támogatás.

Az elnyerhető ösztöndíj összege célországonként változik, havi 200 000 Ft és 350 000 Ft között lehet. Az ösztöndíjon felül szociális kiegészítő támogatás is igényelhető havi 35 000 Ft értékben, a tartósan beteg vagy fogyatékkal élő hallgatók további kiegészítő igényt nyújthatnak be. Bővebb információ és a pályázati felhívások elérhetők itt: http://tka.hu/palyazatok/4811/campus-mundi

 

Szakmai gyakorlaton belül a 2 és 5 hónap közötti időszakra tervezett külföldi szakmai gyakorlat támogatására lehet pályázni, így akár nyári szakmai gyakorlathoz, kutatási tevékenységhez is kifejezetten ajánljuk a pályázat benyújtását. Részképzés keretében féléves tanulmányút támogatható, mely a küldő intézmény valamely partneregyetemén teljesíthető. Pályázatokat folyamatosan lehet beadni.

 

A pályázattal kapcsolatos kérdésekkel a campusmundi [KUKAC] tpf [PONT] hu-n, illetve a (1)237-1310-es telefonszámon állunk az érdeklődők rendelkezésére.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Adatvédelmi szabályzat